Vestby Storsenter øker omsetningen – DNB Næringseiendom
Your search results

Vestby Storsenter øker omsetningen

19/06/2020
Vestby Storsenter  scaled

Å ha mulighet til å handle lokalt har vist seg viktig under koronakrisen og innbyggerne i Vestby har virkelig benyttet seg av denne muligheten. Besøkstallene og omsetningen har økt betydelig sammenlignet med i fjor. At svenskehandelen stenges ned bidrar selvfølgelig også positivt for omsetningen for kjøpesenteret. – Vi merker godt at folk handler mer lokalt og at grensehandelen er borte.

Alle butikker på storsenteret er nå tilbake i full drift igjen etter koronakrisen. Kafeer og serveringsstedene har også åpnet. Mudo Gym, åpnet mandag 15. juni.

– Kundene våre har vært veldig flinke hele veien og passer godt på å holde god nok avstand til hverandre, men vi tar smittevern på høyeste alvor og sørger for ekstra bemanning slik at vi er helt sikre på at reglene blir fulgt.

Vestby Storsenter har omsetning som ligner på julehandel. Pr. 14. jui har vi så langt i 2020 en omsetning som ligger 7,7 prosent over 2019. På ukesbasis ligger vi på mellom 20 – 40 prosent vekst sammenlignet med i fjor.

De som peker seg ut med høyest omsetningsvekst er Vinmonopolet, Apotek1, REMA, Sport1, POWER, Pets, Sunkost, Synsam, Clas Ohlson, Mester Grønn og Sparkjøp.

– Vi håper folk har fått øynene opp for at de kan handle godt og trygt på Vestby Storsenter, og vi ser frem til fortsettelsen, avslutter senterleder Christin Werge Johansen fornøyd.