Sundt - Spennende leietakere har signert – DNB Næringseiendom
Your search results

Sundt – Spennende leietakere har signert

05/07/2024
Nå nærmer det seg åpning av varemagasinet Sundt

Pressemelding
DNB Næringseiendom

Bergen 01.07.2024

DNB Næringseiendom satser stort i Bergen Sentrum. Gjennom eiendomsporteføljen til DNB Livsforsikring og DNB Scandinavian Property Fund forvaltes det store verdier i Bergen sentrum. Galleriet kjøpesenter, Markeveien 1B, Starvhusgaten 2a og 2B, Krinkelkroken, Strandgaten 4, Strandgaten 17, Rosenkrantzgaten 12 og ikke minst varemagasinet Sundt er DNB Næringseiendom en aktør som forvalter mange eiendommer, både kontorer, handelsarealer og kjøpesentre.

«Vi er opptatt av sentrumsutvikling og sikre at Bergen sentrum er et attraktivt sted å jobbe, handle, leve og selvsagt oppleve», sier Gro Boge, adm.dir i DnB Næringseiendom.

Nå nærmer det seg åpning av varemagasinet Sundt – som har vært stengt en lengre periode for totalrenovering. Vi jobber mot åpning mot slutten av november 2024.

– Sundt har en lang og unik historie, og dette bygget har vært et kjent handels- og motehus siden 1938 sier Gro Boge.

DNB Næringseiendom valgt et tidsriktig totalkonsept for Sundt, som gir bygget tilbake sin fortjente identitet og fornyet oppmerksomhet. Videre settes det en høy standard på bærekraft, kvalitet, valg av interiør og valg av butikker og serveringssteder.
Det har vært en omfattende prosess som vi nå er på oppløpet av og vi jobber oss frem mot åpningen i november. Vi har flere spennende leietakere som skal fylle varemagasinet, blant annet det danske og bærekraftige Poke & Sons som etablerer sin første restaurant i Norge – hos oss på Sundt.

– Det ser vi frem til, sier eiendomssjef Renate Iversen engasjert.

Unik – Trendy – Bærekraftig

Sundt vil ikke være som andre kjøpesentre på Vestlandet – det vil være et varemagasin, slik som det opprinnelig er bygget som. Det vil ikke være vegger mellom butikkene, men åpne flater. Dette gir kunder en mulighet til å vandre gjennom lokalene uten å måtte tre inn i hver enkelt butikk. Vi har et mål om at besøkende skal få en spesiell opplevelse på SUNDT og at eiendommen igjen skal fungere som møtested og inspirasjonskilde tilpasset dagens kunder.

– Kan vi gi folk en liten opplevelse av å tre ut av hverdagen i en regnfylt by som Bergen – har vi lykkes, og det tror jeg vi skal få til, fortsetter Renate Iversen entusiastisk.

Fredrik&Louisa

Selv om SUNDT prosjektet har vært en lang og kompleks prosess har det også gitt oss muligheten til å jobbe målrettet med strategien og utleieprosessene, sier eiendomssjef Renate Iversen. Vi har vært tydelige på at konsepter som signerer skal være i tråd med verdiene vi har satt for Sundt; Unik – Trendy – Bærekraftig. Fredrik&Louisa er derfor et godt tilskudd til butikkmiksen. I tillegg er konseptet et norsk, familieeid selskap.

«Vi ser frem til å få de med på laget med den største og flotteste butikken utenfor Oslo», sier Renate Iversen fornøyd.

De har signert for et areal på 550 kvm i første etasje. Her finner man markedsledende merkevarer som Chanel, Dior, Fenty, Shiseido, Clinique, Clarins for å nevne noen, samt internasjonale kultmerker som MAC Cosmetics, Kiehl’s, NARS, La Mer og Giorgio Armani Beauty.

Fredrik & Louisa fyller 40 år i år og det er dermed ekstra stas å kunne feire med en storsatsning i Bergens mest ikoniske bygg. Med dyktige 20 personer med på laget og fortsatt plass til flere, blir dette en av Norges aller flotteste butikker, med Norges Råeste team, sier administrerende direktør i Fredrik&Louisa.
– «Kundeopplevelsen er avhengig av at man møter dyktige, kompetente og engasjerte kollegaer, så vi bruker mye tid og ressurser på rekruttering, opplæring og å sikre at folk trives hos oss, og for at alle skal kjenne at de er velkomne hos oss», sier Adm.dir, Eric Rivelsrud. «Vi skal være best i butikk og fortsetter arbeidet med å bygge Norges råeste retail team».

– Vi ser frem til å ønske kundene våre velkommen til varemagasinet Sundt og den nye butikken i Bergen, til å utforske et bredt utvalg av merkevarer, og få råd og veiledning fra våre dyktige, kompetente og engasjerte kollegaer, sier Adm.dir, Eric Rivelsrud

– Byens befolkning og tilreisende kan glede seg til å ta det nye varemagasinet Sundt under vingene, avslutter en optimistisk Gro Boge.

 

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:
– Fredrik&Louisa, adm. dir; Eric Rivelsrud, tlf: 466 40 007. E-post: eric@flp.no
– DNB Næringseiendom, adm. dir; Gro Boge, tlf: 918 95 551. E-post: gro.boge@dnb.no
– DNB Næringseiendom, eiendomssjef; Renate Iversen, tlf: 92409697. E-post: renate.iversen@dnb.no

DNB Næringseiendom er en fremtidsrettet og inkluderende eiendomsaktør som tar det grønne skiftet på alvor. Vi utvikler og forvalter bærekraftige kontorbygg, kjøpesentre og hoteller i Norge og Sverige.
Våre bygg skal gi de beste kundeopplevelsene gjennom god service, smart bruk av teknologi og systematisk miljøarbeid.

SUNDT ble tegnet av arkitekten Per Grieg i 1936, og åpnet dørene i 1938. 50 år senere, i 1988, ble bygningens eksteriør og det som er bevart av det opprinnelige interiøret fredet. Sundt-bygget blir regnet som ett av hovedverkene innen funksjonalismen i Norden, og forut for sin tid med den storslåtte arkitekturen, kommunikasjonsløsningene, og store fokus på lysinnslipp.

Fredrik & Louisa er en norskeid familiebedrift som i 2024 feirer 40-årsjubileum. I dag består “vår familie” av over 700 ildsjeler som brenner for kundeservice og faget sitt – enten det er parfyme, makeup, hår- eller hudpleie. Vi er lidenskapelig opptatt av hud og velvære, og vi er ærlige i vår tilnærming. Butikkene er helt avgjørende for Fredrik&Louisa, som har investert – og fortsetter å investere – i fysiske butikker.