Sundt bygget i Bergen sentrum – DNB Næringseiendom
Your search results

Sundt bygget i Bergen sentrum

02/06/2021
sundt bygget

DNB Livsforsikrings vakre bygg, midt i hjertet av Bergen sentrum må totalrehabiliteres. DNB Næringseiendom har avdekket korrosjonsskader i armeringen i bygget, og som ansvarlig byggherre må vi sørge for å stoppe dette fra å utvikle seg videre. Bygget må tømmes for leietakere i januar 2022 og deretter totalrehabiliteres. Målsettingen er å løfte dette ikoniske bygget tilbake til gammel storhet, men med en standard som tilfredsstiller dagens krav både kommersielt, teknisk og ikke minst i forhold til miljøstandard.

Bygget er fredet og vi har et godt samarbeid med fylkeskonservatoren. Det er stor interesse fra byens innbyggere, og saken er allerede omtalt både i BT og BA.

Dette har vært og er en utfordrende og krevende sak, både for oss som forvalter og ikke minst for våre gode leietakere. DNB Næringseiendom forsøker å være behjelpelig med å skaffe nye lokaler til de berørte. Vi har hatt en god og åpen dialog fra vi oppdaget korrosjonsskadene. Jeg synes derfor det er ekstra hyggelig når vi i BA i dag (01.06.21) kan lese at leietakeren føler seg godt ivaretatt, sier adm. dir Gro Boge.

Artikkel i i BA kan leses her!