Spaces flytter inn i Fjordalléen 16 på Aker Brygge – DNB Næringseiendom
Your search results

Spaces flytter inn i Fjordalléen 16 på Aker Brygge

10/08/2021

PRESSEMELDING, 10.08.21

Spaces har signert leieavtale for Fjordalléen 16 på Aker Brygge. Arealet ligger i 3. og 4. etasje og er på hele 4200 kvm, med rom for rundt 400 arbeidsplasser.

– Det er et spennende marked, som vi ønsker å ta del i, sier adm.dir i DNB Næringseiendom Gro K. Boge entusiastisk. Covid har ført med seg endrede behov. Vi ser at en del bedrifter ønsker mer fleksibilitet. Da er Spaces et glimrende alternativ for gode, kreative, innovative arbeidsplasser godt plassert på Aker Brygge.

Spaces er en av merkevarene til IWG, verdens største nettverk av kontor som tjeneste. Hos Spaces leier både oppstartsbedrifter, store, norske selskaper og globale giganter kontorplasser.

– Vi har Spaces både i Kvadraturen, på Tullinløkka, i Apotekergata, ved Sentrum Scene og i Nydalen i Oslo. Det var på høy tid at vi også flytter inn på Aker Brygge, sier norgessjef Thomas Weeden.

Pandemien har fungert som en katalysator på en trend som har vært gryende i en årrekke, nemlig hybride måter å jobbe på.

– Når vi spør ansatte hva som er viktigst for trivselen havner fleksibilitet øverst på listen. Valgfrihet bidrar til mindre pendling og bedre balanse mellom arbeid og fritid. Med medlemskap i Spaces kan ansatte benytte alle våre kontorer, både i Norge og i utlandet. Da kan du velge et kontor nær hjemmet de dagene det passer bedre enn å reise til hovedkontoret. Samtidig ser bedriftsledere at fleksible kontorløsninger får ned kostandene og er bedre for miljøet, fordi selskapene kun leier arealene de har behov for der og da, sier Weeden.

Weeden gleder seg til å ta imot medlemmer på Spaces i Fjordalléen dørene åpner i okt/nov 2021.
– Dette blir toppmoderne full service kontorlokaler, i tråd med Spaces-identiteten. Vi er opptatt av å skape møteplasser for mennesker, som inspirer til kreativitet og nye ideer. Her kan bedrifter leie enkeltplasser eller private kontorlokaler i lokalet. Kundene kan droppe innom og bruke business cluben for en dag eller benytte seg av toppmoderne møterom og kursfasiliteter, sier Weeden.

Fjordalléen 16:

Ligger midt i smørøyet på Aker Brygge, omgitt av restauranter, cafeer, treningssenter og et yrende liv. Dette gir impulser og folk ønsker å jobbe i et slikt område. Eiendommen er på ca. 12.500 m2 over 5 etasjer. Øvrige leietakere i bygget er Rystad Energy, Carnegie og Odin Forvaltning. De ser frem til at Spaces overtar i oktober, slik at evt behov for ytterligere areal kan løses i bygget.

En ledende eiendomsaktør

DNB Næringseiendom er en fremtidsrettet og inkluderende eiendomsaktør som tar det grønne skiftet på alvor. Vi utvikler og forvalter bærekraftige kontorbygg, kjøpesentre og hoteller i Norge og Sverige. Våre bygg skal gi de beste kundeopplevelsene gjennom god service, smart bruk av teknologi og systematisk miljøarbeid.
DNB Næringseiendom – for mennesker og miljø.

Kontaktperson i DNB Næringseiendom:
Adm. dir Gro Boge, tlf. 918 95 551
Epost: gro.boge@dnb.no

Kontaktperson i Spaces:
Thomas Weeden, tlf. 992 36 396
Epost: Thomas.weeden@iwgplc.com

Les full artikkel på NE.no

Spaces har signert leieavtale for Fjordalléen 16 på Aker Brygge. Arealet ligger i 3. og 4. etasje og er på hele 4.200 m2, med rom for rundt 400 arbeidsplasser.