Sentrale kontorlokaler i Starvhusgaten 2A – DNB Næringseiendom

Sentrale kontorlokaler i Starvhusgaten 2A

Your search results

Beskrivelse

Lokalet er på ca 275 kvm som inkluderer fellesområder. Lokalet ligger i 5 etasje og inneholder bl.a. spiserom, møterom, cellekontor og åpent kontorlandskap.

Lokalet kan overtas «as is» fra 01.10.24 eller etter nærmere avtale dersom det skal gjøres tilpasninger.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Bergen Sentrum (Torgalmenningen) og i umiddelbar nærhet til alle servicefasiliteter. Kun få minutter til Klostergarasjen og City Park.

Nærområdet
Torgalmenningen er et kjent og sentralt område i Bergen Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har byparken, Musikkpaviljongen, Den Nasjonale Scene og Ole Bullsplass rett rundt hjørnet.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges store aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 523 100 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.