Ledig lokale i 1. etg Akerselva Atrium – DNB Næringseiendom

Ledig lokale i 1. etg Akerselva Atrium

Christian Kroghs gate 16,
Your search results

Beskrivelse

Ledig areale:

1. etg. 267 kvm.

Akerselva Atrium ble oppført i 2009 av NCC og tegnet av Peter Pran i det anerkjente arkitektkon toret NBBJ. Totalt er bygget 17.600 kvm. stort, og symboliserer den moderne utviklingen rundt Akerselva.

Beliggenhet

Akerselva Atrium ligger idyllisk og sentralt langs Akerselva. Området har gjennomgått en stor transformasjon siste tiåret, hvor flere utviklings prosjekter har trukket store selskaper til området. I tillegg til NHST som sitter i Akerselva Atrium har Tine, YS, IBM, Manpower, Westerdals og Skanska sine hovedkontorer i området. Gangavstand til Oslo S og kollektivknutepunkt.

Innhold

I Akerselva Atrium er det nå ledig 267 kvm i 1. etasje. Lokalene er nylig pusset opp og har kapasitet til 8 personer i åpen løsning. I tillegg 1 møterom for opptil 6 personer, showroom, lager, toaletter og et lite kjøkken.

I bygget er det felles resepsjonsløsning, kantine, møterom, trimrom, garderobe og sykkelparkering. Det er muligheter for innendørs parkering i kjeller.

Overtakelse etter avtale.

Eierforhold

Bygget eies av DNB Scandinavian Property Fund og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Scandinavian Property Fund en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Kristian Føyen
Mob: +47 928 45 148
Epost: kristian.foyen@dnb.no

  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges store aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 523 100 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.