Kontorlokaler til leie på Øyrane Torg i hjertet av Arna – DNB Næringseiendom

Kontorlokaler til leie på Øyrane Torg i hjertet av Arna

Ådnavegen 63, ,

Dnb

Telefon::
E-post:servicesenter@dnb.no

Contact Me

Eiendomsforespørsel

Your search results

Beskrivelse

– Fleksible kontorarealer fra 200 – 1500 kvm
– 3. etasje
– Ledig etter avtale

Fasiliteter:

– 350 P-plasser
– Gratis kundeparkering
– Tesla Ladepark

Senteret har det du trenger, inkl. bank, apotek og vinmonopol samt restaurant med alle rettigheter. Øyrane Torg har i dag 27 butikker og spisesteder. I tillegg har vi offentlige tjenester inkludert fylkeskommunal tannhelsetjeneste samt private tjenester som tannlege, kiropraktor, legekontor og tankefeltterapeut.

Lokalene:

Kontorlokaler i 3. etasje. Fleksibelt areal. Vi finner en løsning til ditt behov.

Området:

Øyrane Torg ligger i hjertet av Indre Arna, med nydelig beliggenhet i Arnavågen. Senteret er et samferdselsknutepunkt med tog- og bussterminal som nærmeste nabo. Du kan gå tørrskodd gjennom tunell til senteret. Senteret ligger svært godt synlig fra hovedinnfallsåren E16 til og fra Bergen, og et steinkast fra FV 580 mot sør. Det er sågar egen brygge for dem som kommer sjøveien gjennom Arnavågen.

Adkomst:

Kommer du med tog fra sentrum tar det 8 minutter. Senteret ligger 10 minutter med bil fra Åsane og 15 minutter fra Nesttun. Bergensere som skal til og fra fjellet (Kvamskogen, Voss, Myrkdalen samt østover) passerer senteret. Bergens største Tesla langdistanse ladepark!

Eierforhold:

Bygget eies av DNB Scandinavian Property Fund og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Ta kontakt med Anders Vangen

Anders Vangen

 

Anders Vangen
Eiendomssjef
Tlf. 92617352
anders.vangen@dnb.no

  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges store aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 523 100 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.