Kontorlokaler PÅ bybanestoppet Sandslimarka – Kontorlokaler PÅ bybanestoppet Sandslimarka –
Søk ledige lokaler

Kontorlokaler PÅ bybanestoppet Sandslimarka

Sandslimarka 251, ,
add to favorites
Your SØK results

Beskrivelse

18 000 kvm kontor
1 000 kvm innvendig parkering

Det er mange muligheter for denne flotte eiendommen. Her er muligheter for en stor leietaker, men lokalene kan og deles opp til leietakere som har behov for arealer fra ca. 500 m2. Det er planlagt betydelige tekniske oppgraderinger av eiendommen, samt modernisering av eiendommens fasade. Vi vurderer både et co-working konsept i en av etasjene samt å åpne opp eiendommen for bespisning med kantine/cafe på gateplan. Eiendommen blir ledig fra 01.04.2020, men det vil kunne være muligheter for tidligere overtagelse, etter nærmere avtale. Eiendommen kan leies «as is» eller med oppgradering i samarbeid med leietaker.

Standard/tekniske opplysninger
Meget god teknisk stand

Adkomst
Eiendommen ligger «PÅ» bybanestoppet Sandslimarka. Det er kort vei fra Flesland. Det tar ca 20 min med bil til Bergen Sentrum. Bybanen går jevnlig og det er også gode bussforbindelser.

Lokalene/innhold
Leietaker har mulighet til å påvirke utforming av lokalene, eller flytte rett inn «as is». I tillegg til innvendig parkeringsdekning med 35 plasser er det god utvendig parkeringsdekning.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Terje Hjertås
Mobil +47 934 07 175
Send e-post: terje.hjertas@dnb.no

Adresse: Sandslimarka 251
By:
Område:
Postnr: 5254
Country: Norway
Property Id: 9191
Areal: 19000 m2
Aircondition/Ventilasjon
Heis
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Alarm

Lignende oppføringer

sammenligne

Byens mest sentrale kontorlokaler – 2021 sta...

devantadmin
juni 13, 2016
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 948 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller utleie@dnb.no.

Sammenligne