Mer sentral beliggenhet i Bergen Sentrum skal du lete lenge etter! – Mer sentral beliggenhet i Bergen Sentrum skal du lete lenge etter! –

Mer sentral beliggenhet i Bergen Sentrum skal du lete lenge etter!

Starvhusgaten 2B, ,
add to favorites
Your SØK results

Beskrivelse

2. etg ca 200 kvm
3. etg ca.550 kvm
5. etg ca 100 kvm

– Klikk her for å se video av Starvhusgaten 2

– Se prospekt av Starvhusgaten 2B

Bildene er fra 3. etg.

Beliggenhet
Et mer sentralt kontorlokale midt på Torgalmenningen, skal du lete lenge etter. Et flott kontorlokale med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Adkomst
Endestoppet på Bybanen befinner seg rett utenfor inngangsdøren. Flybussen stopper like ved, det sammen gjør øvrig kollektivtransport. Det er flere parkeringshus i nærheten, blant annet Klostergarasjen og Citypark. Det er et par minutters gange til Bygarasjen.

Standard/Tekniske opplysninger
Lokalet vil tilpasses leietaker og kan være innflytningsklare 5-6 måneder etter signert kontrakt.

Lokalene/innhold
Lokalene ligger i 3. etasje og består i dag av; cellekontorer, møterom, toaletter. I samarbeid med leietaker vil vi kunne legge til rette for både kjøkken med spiseplass, resepsjon, m.m. Det er store vinduer, som gir godt med lys og utsikt mot Lille Lungårdsvann.

Nærområdet
Torgalmenningen er et kjent og sentralt område i Bergen Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har byparken, Musikkpaviljongen, Den Nasjonale Scene og Ole Bullsplass rett rundt hjørnet.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

 

Documents
Adresse: Starvhusgaten 2B
By:
Postnr: 5012
Country: Norway
Property Id: 9412
Areal: 550m2
Etasje: 3
Aircondition/Ventilasjon
Heis
Bredbåndstilknytning

Lignende oppføringer

sammenligne
Fasade Strandveien 17

Byens beste kontorlokaler?

anur
februar 11, 2015
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 948 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.

Skip to content