Mer sentral beliggenhet i Bergen Sentrum skal du lete lenge etter! – DNB Næringseiendom

Mer sentral beliggenhet i Bergen Sentrum skal du lete lenge etter!

Starvhusgaten 2B, ,

Dnb

Telefon::
E-post:servicesenter@dnb.no

Contact Me

Eiendomsforespørsel

Your search results

Beskrivelse

550 kvm i 3 etg ledig fra 01.01.25.
330 kvm i 2 etasje ledig fra 01.01.25. 

– Klikk her for å se video av Starvhusgaten 2

– Se prospekt av Starvhusgaten 2B

Bildene er fra 3. etg.

Beliggenhet

Et mer sentralt kontorlokale midt på Torgalmenningen, skal du lete lenge etter. Et flott kontorlokale med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Endestoppet på Bybanen befinner seg rett utenfor inngangsdøren. Flybussen stopper like ved, det sammen gjør øvrig kollektivtransport. Det er flere parkeringshus i nærheten, blant annet Klostergarasjen og Citypark. Det er et par minutters gange til Bygarasjen.

Lokalene/innhold

Lokalene i 3 etg er i dag brukt som rigg-kontor og består av cellekontorer, åpent landskap, toalettfasiliteter og kjøkkenkrok. I samarbeid med ny leietaker vil vi kunne tilpasse lokalene slik de ønsker og vil dermed tilfredsstille dagens krav til moderne standard. Lokalene blir ledig fra 01.01.25 men vil være innflyttingsklare 5-6 måneder etter signert leiekontrakt.

Lokalene i 2 etasje er i dag leid ut til Sparebanken Vest og består av cellekontorer, møterom, åpent landskap, toalettfasiliteter, kjøkken med spiseplass. Lokalene kan overtas «as is» fra 01.01.25, eventuelt etter nærmere avtale om det skal foretas tilpasninger. Om ny leietaker ønsker større arealer, vil det være mulig å slå sammen tilstøtende arealer på ca. 220 kvm slik at samlet areal blir på ca. 550 kvm.

Nærområdet

Torgalmenningen er et kjent og sentralt område i Bergen Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har byparken, Musikkpaviljongen, Den Nasjonale Scene og Ole Bullsplass rett rundt hjørnet.

Eierforhold

Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

 

Plantegninger
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges store aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 523 100 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.