click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
utsikt Roadmap Satellite Hybrid Terrain Min posisjon Full skjerm
Søk ledige lokaler

Mer sentral beliggenhet i Bergen Sentrum skal du lete lenge etter!

Starvhusgaten 2B, ,
add to favorites
Your search results

Beskrivelse

3 etg. ca. 550 kvm.

Beliggenhet
Et mer sentralt kontorlokale midt på Torgalmenningen, skal du lete lenge etter. Et flott kontorlokale med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Adkomst
Endestoppet på Bybanen befinner seg rett utenfor inngangsdøren. Flybussen stopper like ved, det sammen gjør øvrig kollektivtransport. Det er flere parkeringshus i nærheten, blant annet Klostergarasjen og Citypark. Det er et par minutters gange til Bygarasjen.

Standard/Tekniske opplysninger
Lokalene kan leies «as is» fra 01.10.19. Alternativt vil lokalet tilpasses leietaker og være innflytningsklare i løpet av første kvartal 2020.

Lokalene/innhold
Lokalene ligger i 3. etasje og består i dag av; cellekontorer, møterom, toaletter. I samarbeid med leietaker vil vi kunne legge til rette for både kjøkken med spiseplass, resepsjon, m.m. Lokalene vil passe for ca. 15 arbeidsplasser slik de fremstår i dag. Ett av bildene vedlagt viser innvendig trapp, trappen er nå tatt bort. Det er store vinduer, som gir godt med lys og utsikt mot Lille Lungårdsvann.

Nærområdet
Torgalmenningen er et kjent og sentralt område i Bergen Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har byparken, Musikkpaviljongen, Den Nasjonale Scene og Ole Bullsplass rett rundt hjørnet.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

 

Adresse: Starvhusgaten 2B
By:
Postnr: 5012
Type:
Areal: 550m2
Etasje: 3
Aircondition/Ventilasjon
Heis
Bredbåndstilknytning

Lignende oppføringer

sammenligne

Kontorlokaler PÅ bybanestoppet Sandslimarka

devantadmin
november 12, 2018
sammenligne

Strandgaten 4 – Meget sentrale kontorlokaler

devantadmin
juni 13, 2016
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 886 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller utleie@dnb.no.

Sammenligne