NHST Media Group forlenger leieavtalen i Akerselva Atrium – DNB Næringseiendom
Your search results

NHST Media Group forlenger leieavtalen i Akerselva Atrium

31/01/2023
Bilde av Akerselva Atrium

For tredje gang forlenges leieforholdet med DNB Scandinavian Property Funds. NHST Media Group AS skal dermed holde til i Chr. Kroghs gt. 16, Akerselva Atrium, i nye syv år.

NHST Media Group består blant annet av Dagens Næringsliv og Fiskeribladet og internasjonale publikasjoner som TradeWinds og Upstream, og konsernet leier kontorarealer i 7. til 10.etasje. Det er et samlet areal på ca 7.000 BTA, inkl parkering.

Eiendommen ble oppført i 2009, og NHST har sittet i eiendommen fra den var ny. Dette er den tredje leieperioden partene nå er enige om.

Lokalene skal oppgraderes med leietaker i bygget, og lokalene tilpasses dagens krav til moderne kontorfasiliteter. Partene har jobbet tett sammen for å komme frem til de beste løsningene, som innebærer gjenbruk og utskifting.

-Vi er veldig glade for å komme til enighet med NHST om en forlengelse av leieforholdet, og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har utviklet siden 2009, sier Gro Boge, administrerende direktør hos DNB Næringseiendom.

Trond Sundnes, konsernsjef i NHST Media Group, har følgende kommentar:

Vi ser frem til å fortsette vårt leieforhold i Akerselva Atrium i oppgraderte lokaler, som vil legge til rette for å videreutvikle NHST Media Groups norske og internasjonale publikasjoner: Dagens Næringsliv, Europower, Fiskeribladet, IntraFish, Recharge, TradeWinds, Upstream, Hydrogen Insights og Kystens.no.

NHST Media Group fikk bistand av Cushman & Wakefield ved Anne Bruun-Olsen og Emilio Azar i prosessen.