Meidell AS kjøper Hotel Admiral av DNB Livsforsikring – DNB Næringseiendom
Your search results

Meidell AS kjøper Hotel Admiral av DNB Livsforsikring

15/08/2023

Transaksjonen gjennomføres ved salg av 100 prosent av aksjene i selskapet Admiral Hotel Hjemmel AS. Overtakelse er avtalt til 1. september 2023. Den ca. 10.000 kvm. store hotelleiendommen er leid ut til Clarion Hotel Admiral AS, som er en del av Strawberry-gruppen. Hotel Admiral ligger ved sjøfronten i C. Sundts gate i Bergen sentrum og består av 210 rom, bar, restaurant og konferansefasiliteter.

Juridiske rådgivere har vært henholdsvis Simonsen Vogt Wiig for kjøper og Wiersholm for selger.

DNB Næringsmegling og Nordic Hotel Consulting har vært Selgers rådgivere. Eiendommen ble markedsført bredt mot internasjonale, nasjonale og lokale investorer og oppnådde god interesse.

-Salget inngår i en justering av DNB Livsforsikring sin eiendomsportefølje og interessen viser at dette er et attraktivt bygg. Denne flotte eiendommen har vært i DNB Livs eie i en årrekke og når vi nå velger å selge er vi tilfredse med å oppnå en god pris ved salget. Vi er fornøyd med at kjøper av hotellet er en lokal aktør og vi ønsker Meidell AS lykke til med videre forvaltning», sier Gro Boge,
Administrerende direktør i DNB Næringseiendom.

-Vi har over tid vært på utkikk etter en prestisje-eiendom i Bergen Sentrum og Hotel Admiral vurderte vi som en unik mulighet. Eiendommen ligger godt plassert i forhold til både turist- og forretningsreisende. Vi ble godt fulgt opp og fikk den nødvendige tryggheten til å gjennomføre kjøpet av Hotel Admiral, som er en transaksjon som passer inn i vår strategi om økt satsing på eiendom. Vi ser frem til å jobbe tett med leietager fremover uttaler Torbjørn Bøthun, investeringsdirektør i Meidell AS.