Instabox på Lillestrøm Torv – DNB Næringseiendom
Your search results

Instabox på Lillestrøm Torv

20/10/2020
Instabox

I midten av september 2020 ble Instabox etablert på Lillestrøm Torv. Dette er en oppbevarings- og leveringstjeneste som tilbys i utvalgte nettbutikker. Instabox leverer pakken din til et av sine smartskap, ofte samme dagen som du har bestilt den. Veldig enkelt, veldig raskt og veldig forutsigbart. Leveransen er 100 prosent fossilfri, noe som er bra for oss alle.
Konseptet er: Det skal være enkelt å handle på nett
Målet er derfor at du på samme dag eller dagen etter bestilling i nettbutikken, skal kunne hente pakken din i et av våre smarte skap.

Med bransjens mest presise leveringsalternativ, vet du allerede nøyaktig tidspunkt for leveransen i handlekurven. Du henter enkelt ut pakken din med en PIN-kode på SMS, hvor du også blant annet kan stille oss spørsmål, returnere og bytte skap til samme telefonnummer.

Instabox startet opp i 2015 – i Sverige, og nå benytter over 1 million Skandinaviere seg av tjenesten. Selskapet ser for seg en utvidelse av tjenestene. Etter hvert vil du kunne også kunne levere klær til rens, oppbevare gymbagen og sende julegaver over hele landet via smartskapene våre. Og selvfølgelig, leveransen er 100 prosent fossilfri. Vi tar vår del av miljøansvaret, som seg hør og bør. Vi bryr oss like mye om pakkene dine som du gjør. Slikt skal det bli gode brukeropplevelser av.

Raskt – Praktisk – Fleksibelt                                                   Les mer; https://instabox.io/no-no/about