FREYR Battery Norway AS har flyttet inn i 2000 kvm nyoppussede lokaler i Strandveien 50 – DNB Næringseiendom
Your search results

FREYR Battery Norway AS har flyttet inn i 2000 kvm nyoppussede lokaler i Strandveien 50

13/10/2021
Fasadebilde av Strandveien 50, med grøntareal og anker i forkant, gangsti mot sjø

Etter nesten 20 år i Strandveien 50 valgte Ferd AS å flytte til Oslo sentrum. Etter kort tid signerte vi en leiekontrakt på de 2000 kvadratmeterne som ble ledigstilt til det spennende selskapet FREYR Battery Norway AS. FREYR planlegger å utvikle opptil 43 GWh produksjonskapasitet for batterier innen 2025 med en ambisjon om opptil 83 GWh i total kapasitet innen 2028 for å posisjonere selskapet som en av Europas største leverandører av battericeller.

Lokalene hadde behov for en totalrehabilitering og FREYR stilte vår prosjektavdeling overfor en spennende utfordring, da de trengte lokaler fra starten av august i år. Prosjektavdelingen har virkelig stått på, og fra signert leiekontrakt til innflytting tok det kun 5 måneder.

«I tett samarbeid med leietaker har vi bygget moderne og fleksible kontorlokaler, sier prosjektleder Maria Sørensen fornøyd. Det er lagt stor vekt på muligheten for samhandling i team med selskapets andre kontorsteder i tillegg til muligheten for «hybridmøter» mellom kontor og hjemmekontor.  FREYR var opptatt av kvalitet og har bidratt til utradisjonelle fargevalg», avslutter prosjektlederen.

Etter knappe to måneder i lokalene er FREYR svært fornøyde både med lokalene, eiendommen og ikke minst beliggenheten.

«FREYR vokser og vi er svært fornøyde med å få plass til medarbeiderne våre som nå vil kunne vende tilbake fra hjemmekontor til moderne og funksjonelle lokaler med vakker utsikt. Kort vei til kollektivtransport gjør arbeidsdagen enklere både for de ansatte med kontorsted på Lysaker, men også for våre tilreisende både fra Norge og utlandet», sier viseadministrerende direktør i FREYR, Jan Arve Haugan.

Strandveien 50:

Ligger ytterst på Lysaker, kun et steinkast fra sjøen. Eiendommen har utsikt mot både Bygdøy, Lagåsen og utover Oslofjorden. Eiendommen består av 5 separate bygningskropper bundet sammen av et glassoverbygget atrium. I tillegg til å tilby tidsriktige kontorer kan eiendommen skilte med egen båthavn og badestrand.

En ledende eiendomsaktør

DNB Næringseiendom er en fremtidsrettet og inkluderende eiendomsaktør som tar det grønne skiftet på alvor. Vi utvikler og forvalter bærekraftige kontorbygg, kjøpesentre og hoteller i Norge og Sverige. Våre bygg skal gi de beste kundeopplevelsene gjennom god service, smart bruk av teknologi og systematisk miljøarbeid.

DNB Næringseiendom – for mennesker og miljø

Kontakt
Ole Chr. Knudsen, Direktør DNB Næringseiendom, ole-christian.knudsen@dnb.no, tlf. +47 90720062