Idar Bjørdal er ny fondsansvarlig for DNB Eiendomsfond Core Plus – DNB Næringseiendom
Your search results

Idar Bjørdal er ny fondsansvarlig for DNB Eiendomsfond Core Plus

17/01/2022
Idar Bjørdal
Idar Bjørdal

Fondsansvarlig for DNB Eiendomsfond Core Plus – Idar Bjørdal

Idar Bjørdal har startet som ny fondsansvarlig for DNB Eiendomsfond Core Plus. Idar er 43 år gammel og har høyere økonomisk utdannelse fra Bergen og Australia.

Idar kommer fra stillingen som investeringssjef i Selvaag Bolig. Han har også lang erfaring fra DNB Næringsmegling, først 3 år som analytiker og deretter 11 år som transaksjonsmegler. Idar skal erstatte Terje Ulriksen som har gjort en strålende jobb som fondsansvarlig under etableringen av fondet.

DNB Eiendomsfond Core Plus er ett nyopprettet eiendomsfond, etablert i samarbeid mellom DNB WM Private Banking og DNB Næringseiendom. Fondet vil investere i eiendomsfond, syndikater og 100 prosent eiet eiendom. Fokuset vil være å bygge en bred og veldiversifisert portefølje, hovedsakelig i Norden.

Fondet hadde sin første tegning i juni 2021, og hadde ved årsskiftet passert NOK 536 mill. tegninger, hvorav NOK 357 mill. allerede er kommittert.

Vi er glade for å få Idar med på laget, og ser frem til et godt samarbeid for å utvikle et spennende eiendomsprodukt til glede for investorene.