DNB Næringseiendom søker deg som har erfaring fra investeringsvirksomhet – DNB Næringseiendom
Your search results

DNB Næringseiendom søker deg som har erfaring fra investeringsvirksomhet

02/03/2021
DNBNaeringseiendom ledigstilling

Arbeidsgiver: DNB
Stillingstittel: Investeringsrådgiver/Investeringssjef
Frist: 21.03.2021
Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med DNB
Sted: Norge : Bergen Bryggesporen

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital.

Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.
Vi er her. For at du skal være i forkant!

DNB Næringseiendom forvalter næringseiendom på vegne av DNB Livsforsikring og DNB Scandinavian Property Fund. Totalt forvaltes rundt 1 million kvadratmeter næringseiendom, hovedsakelig lokalisert i de større byene i Norge og i Stockholm, Sverige. Eiendomsporteføljene forvaltes aktivt for å skape en god langsiktig avkastning for oppdragsgiverne. Selskapet har kontorer i Bergen og Oslo.

Om rollen:
Seksjon Investering har ansvaret for gjennomføring av kjøp og salg av eiendommer i alle porteføljer under forvaltning. Videre bistår seksjonen ved vurdering av utviklingsprosjekter og større utleieprosjekter. Arbeidet skjer i nært samarbeid med selskapets ledelse, øvrige medarbeidere og våre oppdragsgivere. Seksjonen består p.t. av tre personer. Ved selskapets hovedkontor i Bergen er det ledig stilling som Investeringsrådgiver/Investeringssjef.

Stillingen rapporterer til Investeringsdirektør, seksjon Investering.

Arbeidsoppgaver:
-Verdivurderinger og lønnsomhetsvurderinger som grunnlag for beslutninger om kjøp/salg av eiendommer eller igangsetting av utviklingsprosjekt
-Lønnsomhetsvurderinger i forbindelse med utleie
-Bistå ved, alternativt ansvarlig for, gjennomføring av eiendomstransaksjoner
-Opprette og utvikle kontaktnett med næringsmeglere og andre aktører i eiendomsmarkedet
-Utarbeidelse av investeringssaker som skal fremlegges for besluttende organer
-Bistå i løpende porteføljeovervåking
-Analyser, prognoser og oppfølging av utviklingen i de aktuelle markeder
-Andre oppgaver etter behov

Krav til kompetanse og erfaring:
-Relevant høyere utdannelse på master-nivå
-Noen års erfaring fra investeringsvirksomhet, deltakelse i kjøps- og salgsprosesser, forhandlinger, prosjekt-/oppkjøpsfinansiering eller liknende
-Meget gode kunnskaper i finansiell modellering (Excel)
-Meget god formidlingsevne på norsk, skriftlig og muntlig
-Du behersker engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:
-Selvstendig, med personlig og faglig trygghet
-Strukturert, analytisk og målrettet med klar gjennomføringsevne
-Stor arbeidskapasitet
-Lyst og evne til å jobbe tverrfaglig
-Du er relasjons- og samarbeidsorientert
-Ønske om å utvikle et kontaktnett i eiendomsbransjen

Noe reisevirksomhet må påregnes. Lønn etter kvalifikasjoner.

Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Investeringsdirektør Kristine Berge Ingebrigtsen på 907 22 026.  Søknadsfrist 21. mars. Søk her!

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag Vi er her. For at du skal være i forkant. er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.

Om arbeidsgiveren
Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital. Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.

Sektor: Privat
Sted: 5058 Bergen
Bransje: Bank, finans og forsikring
Stillingsfunksjon: Analyse, Forhandling, Prosjektledelse