click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
utsikt Roadmap Satellite Hybrid Terrain Min posisjon Full skjerm
Søk ledige lokaler

Nyoppussede kontorlokaler ved Akerselva – Christian Krohgs gate 16

Christian Krohgs gate 16,
add to favorites
Your search results

Beskrivelse

Ledig areale:
2. etg. 649 kvm – lokalet vender mot Akerselva.

Beskrivelse
Akerselva Atrium ble oppført i 2009 av NCC og tegnet av Peter Pran i det anerkjente arkitektkon­ toret NBBJ. De ikoniske vindus flatene er levert av den italienske leverandøren Clima. Totalt er bygget 17.600 kvm. stort, og symboliserer den moderne utviklingen rundt Akerselva.

Beliggenhet
Akerselva Atrium ligger idyllisk og sentralt langs Akerselva. Området har gjennomgått en stor transformasjon siste tiåret, hvor flere utviklings­ prosjekter har trukket store selskaper til området. I tillegg til NHST som sitter i Akerselva Atrium har Tine, YS, IBM, Manpower, Westerdals og Skanska sine hovedkontorer i området.

Innhold
I Akerselva Atrium er det nå ledig 649 kvm i 2. etasje, og lokalet vender mot Akerselva. I bygget er det felles resepsjonsløsning, møterom, trimrom, garderobe og sykkelparkering. Det er muligheter for innendørs parkering i kjeller.

Overtakelse etter avtale.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Scandinavian Property Fund og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Scandinavian Property Fund en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Jørgen Anker-Rasch.
Mobil: +47 975 20 547
Send e-post: jar@akershuseiendom.no

Adresse: Christian Krohgs gate 16
By:
Postnr: 0186
Type:
Areal: 649 m²
Fellesresepsjon
Heis
Garasje/P-plass
Garderobe
Sykkelparkering
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 886 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller utleie@dnb.no.

Sammenligne