Meget sentrale kontorlokaler i Bergen sentrum, Markeveien 1B – Meget sentrale kontorlokaler i Bergen sentrum, Markeveien 1B –
Søk ledige lokaler

Meget sentrale kontorlokaler i Bergen sentrum, Markeveien 1B

Markeveien 1 B, ,
add to favorites
Your SØK results

Beskrivelse

Ledig areale: 100 – 3000 m2

Etasje: U1 – 8 med heistilgang

Fasiliteter:
-Kjøling
-Fibertilknytning
-Heis
-Eksponering på gatenivå
-Lavenergibygning/ BREEAM sertifisert
-Ærverdig arkitektur, Kulturminne – historisk fasade
-Store plan og meget gode dekkehøyder

Ønsker du å bli leietaker i et 2021 – bygg fra 1913? Markeveien 1 ble bygget opp igjen etter bybrannen. Det fremstår i dag med nye fasader, nye vinduer og helt ny planløsning. Helt utrolig å få samlet så mange kvm areal midt i kjernen av Bergen Sentrum.

BUTIKK AREALE – UNIK MULIGHET
Ledig ca 800 kvm butikkareal i 1. etg.

Meget sentralt like ved Torgalmenningen i Bergen. Alle fasiliteter i umiddelbar nærhet, og god tilgjengelighet med bil og offentlig kommunikasjon. 30 m til Klostergarasjen og 100 m til City park. Bygget ble oppført i 1913 av Telefoncompagniet og er ett av få bygg hvor fasaden kunne bevares etter den store Bergensbrannen i 1916. Bygget er gjennomgående med fasade mot Markeveien og Valkendorfsgate.

KONTORAREALE – totalt ca 2400 kvm fordelt over 6 etasjer. Her er det mange muligheter for de som vil ha 2021 standard på byens mest sentrale kontorlokaler.

Beliggenhet
Bygget ligger i hjertet av Bergen Sentrum like ved Torgalmenningen.

Adkomst
200 m til Bybanen. Busslinjer til alle bydeler i umiddelbar nærhet. Parkeringshuset Klostergarasjen har inngang fra Markeveien.

Standard/tekniske opplysninger
Lokalene blir oppgradert til 2021 standard, og får elektroniske løsninger, strømstyring, ventilasjonssstyring og tilgangsstyring. Selvfølgelig tilbys ventilasjon med kjøling og sentralvarme. Tilgang til bygget blir styrt elektronisk. Brannsikring har vi 2021 standard på.

Lokalene/innhold
Her finnes mulighet for større leietakere, men lokalene kan også deles opp. Her er det muligheter for mange.

Nærområdet
Torgallmenningen er et område og en åpen plass i Bergen sentrum. Området inkluderer selve plassen og kvartalene rundt, samt Byparken rundt Musikkpaviljongen, Nedre og Øvre Ole Bulls plass, Telegrafbygningen (1927) og det gamle postbygget. De to sistnevnte byggene er nå begge kjøpesentre. Torgallmenningen var opprinnelig en branngate, planlagt etter bybrannen i 1582. Dagens utforming kom i stor grad til etter enda en bybrann, i 1916. Finn Berner (1891-1947) tegnet fasadene i klassisistisk stil. Torgallmenningen blir av mange regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lars Petter Selheim
Mobil +47 934 07 176
Send e-post: lars.petter.selheim@dnb.no

Adresse: Markeveien 1 B
By:
Postnr: 5012
Country: Norway
Property Id: 8119
Areal: 100 - 3000m2
Energimerking: Mørkegrønn B/ BREEAM Very Good
Aircondition/Ventilasjon
Heis
Bredbåndstilknytning
Sentralt

Lignende oppføringer

sammenligne

Byens mest sentrale kontorlokaler – 2021 sta...

devantadmin
juni 13, 2016
sammenligne

Byens beste kontorlokaler?

devantadmin
februar 11, 2015
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 948 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller utleie@dnb.no.

Sammenligne