click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
utsikt Roadmap Satellite Hybrid Terrain Min posisjon Full skjerm
Søk ledige lokaler

Lokaler til leie ved Sandvika Stasjon 94,5 kvm

Leif Trondstads vei 6, ,
add to favorites
Your search results

Beskrivelse

Lyse og hyggelige kontorlokaler i samme bygg som DNB Bank.
94,5 kvm BTA i 2 etasje.

Beliggenhet
Eiendommen har en meget sentral beliggenhet i Sandvika, umiddelbar nærhet til Sandvika stasjon med tog, buss, flytog og taxi. Godt utvalg av forretninger, kafeer og spesialforretninger i gåavstand.
Jernbanestasjonen i Sandvika er nest størst i Bærum. Her stopper både Flytoget, Inter-city-tog og lokaltog på Drammensbanen.

Adkomst
Lett adkomst med bil fra Engervannsveien og Folangerveien. Buss- og togstasjon rett utenfor lokalene. Parkeringshus i tilstøtende bygg, hvor ønsket antall parkeringsplasser kan leies.

Standard/tekniske opplysninger
Bygget har nyere fasade, og fremstår som representativt. Lokalene har en løsning med team kontor/åpent areal, kan tilpasses leietagers behov. Vi leverer et ferdig produkt av god kvalitet hvor du vil trives som leietager.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring ASA og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er vi en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Anne Sofie Stafseth
Mobil: + 47 99 59 30 38
Send e-post: annesofie.stafseth@dnb.no

Adresse: Leif Trondstads vei 6
Område:
Postnr: 1337

Lignende oppføringer

  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 886 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller utleie@dnb.no.

Sammenligne