Lokaler til leie i Strandveien 50 med fjordutsikt og privat takterrasse – DNB Næringseiendom

Lokaler til leie i Strandveien 50 med fjordutsikt og privat takterrasse

Your search results

Beskrivelse

Ledig fra 1. februar. Areale 803 kvm BTA. i 5. etasje, bygg E.

Lokalene ble totalrehabilitert for ikke lenge siden og har svært gode kvaliteter, gjennomlys og utsikt fra Bygdøy og ut fjorden. Ligger i øverste etasje med en privat takterrasse med utsikt over fjorden.

-Heis
-Personal restaurant/Kantine
-Møterom
-Garderober og stort trimrom
-Sykkelparkering – avlåst innendørs
-Parkering under tak
-Båtplass i privat båthavn
-Båthus med kajakklagring
-Strand og parkmessige uteområder

Strandveien 50 ble oppført i 1990 og er en del av Sameiet Godthaab Lysakerfjorden med DNB Livsforsikring AS som største eier. Eiendommen er på totalt 23 000 kvm.
Strandveien 50 har løpende gjennomgått flere oppgraderinger, og fremstår i dag som en meget godt vedlikeholdt eiendom med gode tekniske kvaliteter.

Ledig fra:

Ledig fra 1. februar 2024.

Beliggenhet:

Strandveien 50 skiller seg fra øvrige eiendommer på Lysaker med sin fantastiske beliggenhet og samtidige nærhet til offentlig kommunikasjon.
På Lysaker Brygge og i området rundt finnes ulike servicetilbud, spisesteder og også flere treningssenter. CC Vest shoppingsenter ligger ikke mange minutter unna.

Lokalene/innhold:

Flotte lokaler med god planløsning.

Eierforhold:

Strandveien 50 er et sameie med DNB Livsforsikring AS som største eier. DNBs eiendomsportefølje forvaltes av DNB Næringseiendom. DNB Næringseiendom er en ledende eiendomsaktør og dekker hele verdikjeden innen segmentene kontor, kjøpesenter og hotell. Hovedtyngden av våre eiendommer ligger i Oslo, Bergen, Trondheim og i Stockholm.

For mer informasjon kontakt:

DNB Næringseiendom
Anne Sofie Stafseth
Mobil: + 47 99 59 30 38
Send e-post: Annesofie.stafseth@dnb.no

  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges store aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 550 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.