Flotte kontorlokaler på toppen av Sundt bygget –
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
utsikt Roadmap Satellite Hybrid Terrain Min posisjon Full skjerm
Søk ledige lokaler

Flotte kontorlokaler på toppen av Sundt bygget

Torgallmenningen 14,
add to favorites
Your search results

Beskrivelse

Et mer sentralt kontorlokale midt på Torgalmenningen, skal du lete lenge etter. Et flott kontorlokale med store vindusflater med storslått utsikt og alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. 860 kvadratmeter på et plan!

Adkomst
Endestoppet på Bybanen og stoppested for annen kollektivtransport befinner seg i neste kvartal. Flybussen stopper like ved, det samme gjør øvrig kollektivtransport. Det er flere parkeringshus i nærheten, blant annet Klostergarasjen og Citypark. Det er et par minutters gange til Bygarasjen. Det er selvfølgelig både trapper og heis til kontorlokalene.

Standard/Tekniske opplysninger
Lokalet vil kunne leies AS IS eller tilpasses leietaker og være innflytningsklart i vår/sommer 2020, med mulighet for tidligere overtagelse ved mindre tilpasninger.

Lokalene/innhold
Lokalene ligger i 6. etasje og består i dag av; cellekontorer og teamrom/åpne arbeidssoner, møterom, toaletter, spiserom og kjøkken. Lokalet har stort potensial med sine 860 kvm fordelt på et plan, og vil kunne gi plass til mange arbeidsplasser ut fra hvilke løsninger man som leietaker velger. Det er store vinduer og mye lys mot blant annet Torgalmenning. Kanskje en av byens fineste utsikter fra møterommene.

Nærområdet
Torgalmenningen er et kjent og sentralt område i Bergen Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har Byparken, Musikkpaviljongen, Den Nasjonale Scene og Ole Bullsplass rett rundt hjørnet.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Renate Iversen
Renate.iversen@dnb.no
tlf. 924 09 697

Adresse: Torgallmenningen 14
By:
Postnr: 5014

Lignende oppføringer

sammenligne

Ærverdige lokaler på Bryggen i Bergen

anur
januar 14, 2020
sammenligne

Kontorlokaler PÅ bybanestoppet Sandslimarka

devantadmin
november 12, 2018
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 943 500 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller utleie@dnb.no.

Sammenligne