Byens beste kontorlokaler? – Byens beste kontorlokaler? –

Byens beste kontorlokaler?

Strandgaten 17, ,
add to favorites
Your SØK results

Beskrivelse

Ledige lokaler;
Mezzanine: ca 430 kvm
2. etg: ca 300 kvm

Tenk å starte arbeidsdagen med å nyte utsikten over Byfjorden og Bryggen!

Eiendommen har nå fått hyggelige leietakere fra 3-7 etasje. Beliggenheten er magisk, i sjøkanten, med utsikt over Byfjorden og Bryggen og med Bergen Sentrums hovedgate – Strandgaten – rett utenfor.

Klikk her for å se video av Strandgaten 17

Lokalene

Mezzanine, ca. 430 kvm bta. Med vindusflater fra gulv til tak, med Byfjorden og Bryggen i sikte vil du oppleve en utsikt som er få forunt. Pt. er lokalene rålokaler og her vil leietaker ha mulighet til å påvirke både planløsning og valg av materialer. I underetasjen har du tilgang til innvendig sykkelparkering, garderobe og dusj samt sykkelparkering i tilknytning til mezzanine-etasjen.

For begge lokalene er det et eksklusivt inngangsparti, med adresse Fortunen 1. Her vil det være en glede å ønske både ansatte, gjester og kunder velkommen. For øvrig kan det nevnes at 3 – 7 etasje er fullt utleid, og her finner du blant annet; Advokat Elden, Advokat Stiegler/WPS, Diku (Direktoratet for Internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høgare utdanning) og CR Nordic. I underetasjen samt i 1. etasje er Wallendal etablert med butikk.

Klikk her og kan du bevege deg rundt i Strandgaten 17

Beliggenhet
Bygget har adresse Strandgaten 17/Fortunen 1, ligger i nærheten av både Torgalmenningen, Fisketorget og Bryggen.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer de siste årene. Vi ser en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Kommunikasjon og Parkering
Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter både i Klostergarasjen og i City Park. EL-biler kan parkere til halv pris i Bygarasjen, som kun er ca 10 min. spasertur unna.

Ønsker du å gå eller sykle til jobb?
I underetasjen har du tilgang til innvendig sykkelparkering, garderobe og dusj. Vi vurderer for øvrig å utarbeide nytt opplegg for både sykkelparkering, dusj og garderobe i tilknytning til lokalene i 2. etasje og Mezzanine. Fasilitetene vil fremstå som delikate og moderne – i en 2020-drakt.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

Adresse: Strandgaten 17
By:
Postnr: 5013
Country: Norway
Property Id: 7562
Gnr.: 165
Bnr.: 23
Sentralt
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 948 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.

Skip to content