Ettertraktede kontorlokaler - sentralt ved Rådhuset – DNB Næringseiendom

Ettertraktede kontorlokaler – sentralt ved Rådhuset

Roald Amundsens gate 6, ,

Dnb

Telefon::
E-post:servicesenter@dnb.no

Contact Me

Eiendomsforespørsel

Your search results

Beskrivelse

Areal: fra 240 kvm BTA i 3. etasje.
Byggeår: 1932.

DNB Næringseiendom har for utleie representative og flotte kontorlokaler med beliggenhet ved Rådhuset.

Eiendommen ligger i Roald Amundsens gate 6 og er en moderne kontoreiendom på 7 etasjer, med forretninger i 1. etasje og kontorlokaler fra 2- 7. etasje. Arealet gir plass til ca. 10 arbeidsplasser i åpen løsning, alternativt inntil 6 romslige cellekontorer, eller en kombinasjon av disse. Eiendommen har gode tekniske kvaliteter og tilfredsstiller dagens krav til ventilasjon og kjøling. Nylig ble eiendommens inngangsparti renovert og fremstår representativt og imøtekommende for besøkende og ansatte.

Av fellesfunksjoner kan nevnes felles kantine drevet av 4Service, innendørs sykkelparkering, garderobe og dusjanlegg.

Beliggenhet
Eiendommen har en av de beste beliggenhetene ved Rådhuset, og i umiddelbar nærhet til Nationaltheateret stasjon. Her har du tilgang til Flytoget, med avganger hvert 20. minutt til Gardermoen, i tillegg til tog, T-bane, trikk og buss.

Innenfor kort gangavstand finnes restauranter, kjøpesentre, hoteller og kurs- og konferansefasiliteter.

Parkeringshus er tilgjengelig ved Konserthuset i Vika.

Lokalene
De ledige leieobjektene har attraktiv vindusfasade mot Roald Amundsensgt. Store vindusflater sørger for gode lysforhold.

Lokalene er arealeffektive og fleksible. Dette er lokaler som vil gi en arealeffektiv planløsning hvis man kan sitte i åpent lanskap. Lokalene tilpasses for øvrig med moderne overflater, glassfronter av tidsriktig standard, belysning, minikjøkken etc. etter valg i dialog med leietaker.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring ASA og forvaltes av DNB Næringseiendom. DNB Livsforsikring ASA er en langsiktig og finansiell solid utleier og er en av Norges største private eiendomsbesittere.

Kontaktperson:
Kristian Føyen

E-post: kristian.foyen@dnb.no
Tlf: 928 45 148

  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges store aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 523 100 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.