Kontorlokale på historiske Bryggen, med Vågen som nærmeste nabo. Muligheter for korttidsleie! – DNB Næringseiendom

Kontorlokale på historiske Bryggen, med Vågen som nærmeste nabo. Muligheter for korttidsleie!

Gullskogården Bryggen 47,

Dnb

Telefon::
E-post:servicesenter@dnb.no

Contact Me

Eiendomsforespørsel

Your search results

Beskrivelse

120 kvm
3 etasje

Lokalene er i 3 etasje i Bryggehuset over restaurant 26 North. Lokalet ligger på enden av bryggehusene, og har mye vinduer og mye lys. Lokalet er en etasje på 120 kvm, med kjøkken og toalett. Lokalene er lyse og trivelige, med en fantastisk utsikt over bryggen og byfjorden.
Leietaker vil kunne benytte fasiliteter fra hotellet, leie møterom, benytte restaurant til både frokoster, lunsjer og middager. Kunder kan tas med til uteservering rett utenfor kontordøren. Lokalene er helt unike og med en beliggenhet av de sjeldne.

Offentlig transport er tilgjengelig på Bryggen og flybussen stopper utenfor hotellet, mens bybanen kun er et par minutters gange unna. Parkeringsmuligheter er tilgjengelig både i Rosenkrantzgarasjen samt i Radisson Blu Royals garasjeanlegg.

Lokalene kan leies as is, og er klare for innflytting.

Eierforhold

Bygget eies av DNB Livsforsikring. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere. Forvalter; DNB Næringseiendom er en fremtidsrettet og inkluderende eiendomsaktør som tar det grønne skiftet på alvor. Vi utvikler og forvalter bærekraftige kontorbygg, kjøpesentre og hoteller i Norge og Sverige. Våre bygg skal gi de beste kundeopplevelsene gjennom god service, smart bruk av teknologi og systematisk miljøarbeid. DNB Næringseiendom – for mennesker og miljø.

For mer informasjon og visning ta gjerne kontakt med:

Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges store aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 523 100 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.