Fantastisk mulighet for å etablere butikk midt på Torgalmenningen – DNB Næringseiendom

Fantastisk mulighet for å etablere butikk midt på Torgalmenningen

Starvhusgaten 2 A,
Your search results

Beskrivelse

1. etg. ca. 100 kvm
U. etg. ca. 150 – 200 kvm butikk/toalettfasiliteter, samt 200-250 kvm lager-arealer.

Ledig fra:

Lokalet blir ledig april/mai 2024

Beliggenhet

En unik mulighet til å etablere butikk midt i den travleste handlegaten i Bergen Sentrum. Butikken ligger mellom Galleriet Kjøpesenter, som har ca. 5 millioner besøkende hvert år, nyrenoverte Sundt kjøpesenter, som åpner dørene for julehandel i 2024.

Adkomst

Endestoppet på Bybanen finnes i umiddelbar nærhet og flybussen stopper like ved, det samme gjør øvrig kollektivtransport. Det er flere parkeringshus i nærheten, blant annet Klostergarasjen og Citypark. Det er et par minutters gange til Bygarasjen.

Nærområdet

Torgalmenningen er et kjent og sentralt område i Bergen Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har byparken, Musikkpaviljongen, Den Nasjonale Scene og Ole Bullsplass rett rundt hjørnet.

Eierforhold

Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon eller avtale om visning:

Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

Plantegninger
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges store aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 523 100 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller servicesenter@dnb.no.