click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
utsikt Roadmap Satellite Hybrid Terrain Min posisjon Full skjerm
Gatevisning
Søk ledige lokaler

Sentralt butikklokale i Strandgaten 17, Bergen

Strandgaten 17,
add to favorites
Your search results

Beskrivelse

Fra 460 kvm til 1830 kvm.

Attraktivt butikklokale i «Wallendahlbygget». Butikklokalet kan pusses opp og tilpasses leietakers ønsker og behov. Det er totalt ca . 460 kvm i messaninetasjen og ca. 1370 kvm i 2.etasje. Her er det mange muligheter. Lokalene har tidligere vært utleid til Spar Kjøp.

Lokalene er store og gode og med store utstillingsvinduer i messaninen, med utsikt mot Vågen og Bryggesiden. I tillegg er det store vinduer i 2.etg., mot Strandgaten. Mot Strandkaien og Fortunen er det mindre vinduer. Det er felles adkomst via Wallendahls lokaler i 1.etg. Det er rulletrapp opp til 2.etg. og trapp ned via messaninen. Det er ventilasjon med kjøling.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer de siste årene, med blant annet Illums Bolighus – som er etablert i Berstadhuset. Vi ser en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Kommunikasjon og Parkering
Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter både i Klostergarasjen og i City Park. Elbiler kan fortsatt parkere gratis i Bygarsjen, ca 10 minutters gange.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

Adresse: Strandgaten 17
By:
Postnr: 5013
Type:
Gnr.: 165
Bnr.: 23
  • Søk ledige lokaler

  • DNB Næringseiendom

    Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 886 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring AS og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen.
    Ta gjerne kontakt med oss på
    468 44 100 eller utleie@dnb.no.

Sammenligne